Ljetna sezona počinje u nedjelju – popust od 30 odsto na sve sadržaje

LJetna sezona na Jahorini počeće u nedjelju, 28. juna, kada će posjetioci imati popust od 30 odsto na korištenje svih sadržaja Olimpijskog centra.

“Za ljeto su spremljene tri nove atrakcije koje će biti raspoređene na Poljicama i na jezeru na vrhu planine. Nove ljetne atrakcije biće puštene u pogon u prvoj polovini jula. Jahorina će ponovo prva u ovom dijelu Evrope imati nove adrenalinske atrakcije za odrasle i djecu”, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Tokom ljeta posjetioci će moći iskoristiti i brojne popuste na sadržaje, a prvi je već na dan otvaranja – 28. juna kada će popust iznositi 30 odsto.

“Zatim slijedi popust pod nazivom `Zamijeni more za planinu` od 16. do 19. jula, te od 27. do 30. jula popust od 20 odsto pod nazivom `Dani školaraca`, dok će svakog 10. 20. i 30. u mjesecu pod sloganom `Jahorina je čista desetka` popusti na sadržaje biti 10 odsto”, navedeno je u saopštenju.

U prethodnom periodu relizovane su promocije ljetne sezone na Jahorini u mnogim gradovima u BiH.

Od ljetnih sadržaja na Jahorini posjetioci će, između ostalog, moći koristiti planinski bob na šinama dužine 2,5 kilometara, koji dostiže brzinu od 40 kilometara na čas i jedan je od 10 najvećih u cijeloj Evropi.

(Srna)